top of page

Diensten

Leiderschapscoaching

Leiders en professionals coachen in hun persoonlijke ontwikkeling in de context van hun teams en organisatie. We werken graag toe naar 'Doe Het Zelf' verandering of transformatie door leiders of professionals op te leiden middels deelname aan de Open Leergang 'Strategisch Leiderschap voor Duurzame Verandering'. 

Teamfacilitatie

Teams faciliteren in hun ontwikkeling in samenhang met persoonlijke ontwikkeling 
van de teamleden en in de context van de organisatie. We werken graag toe naar 'Doe Het Zelf' verandering of transformatie door geselecteerde mensen op te leiden middels een inhouse Practitioner Training of middels deelname van mensen aan de open Leergang 'Strategisch Leiderschap voor Duurzame Verandering'.

organisatieontwikkeling

Het faciliteren van organisatie ontwikkeling en coachen van teams en individuen m.b.v. een maatwerk traject dat we samen ontwerpen, uitvoeren en evalueren & bijsturen met een verandercoalitie van geselecteerde mensen uit de organisatie. We maken gebruik van verschillende change scans, methoden en concepten om de verandering en de beweging 'voorbij het kantelpunt' te brengen. We werken toe naar 'Doe Het Zelf' verandering en transformatie door mensen van de organisatie op te leiden middels een inhouse Practitioner Training of middels deelname van mensen aan de open Leergang 'Strategisch Leiderschap voor Duurzame Verandering'. 

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page