top of page

OVER MIJ

Mijn Kernwaarden
Gelijkwaardigheid

Wij streven altijd naar volwassen relaties en versterken onze klanten doordat we ze helpen zelf de mindsets en vaardigheden/skillsets te ontwikkelen waar ze ons voor inhuren.

Motto: 'Doe Het Zelf-verandering': ons doel is om het verandervermogen van individuen, teams en organisaties duurzaam te verhogen door mensen op te leiden om zelf collega's en teams te faciliteren en te coachen in hun ontwikkeling.

Co-creativiteit
Screenshot 2022-04-10 at 14.40.01.png

We zorgen ervoor dat de input van alle groepen en lagen in de organisatie de basis vormen voor onze ontwikkelprogramma’s. Interventies worden altijd in co-creatie ontworpen en uitgevoerd. 

Motto: ‘programma’s worden niet besteld en uitgerold, maar we co-creëren ze’: wij co-creëren programma's altijd mét (een selectie van) de mensen die eraan gaan deelnemen!
 

waardering

Wij waarderen de uniciteit van mensen: hun talenten, persoonlijke waarden, passie en potentieel zijn het startpunt voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking vanuit kracht. Wij zijn ook eisend om mensen bewust te maken van hun valkuilen en ontwikkel-opties. Zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Motto’s: ‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ & ‘kapitaliseren op verschillen’.

evolutieve ontwikkeling 

Wij geloven dat organisaties, teams en mensen organische/levende systemen zijn die kunnen en zullen evolueren naar hun volgende niveau van ontwikkeling. Maak mensen bewuster door ze te spiegelen en zij kunnen zelf kiezen om hun ontwikkeling te versnellen. Creëer een cultuur waarin zij elkaar gerichte hulpvragen stellen.

Motto: 'vertragen om te versnellen' en 'begeleid & coach mensen, teams en organisaties om voorbij het kantelpunt (naar een volgend niveau) te gaan'.

bottom of page